Sup Dill Pickle ini Akan Menjadi Viral

Jika anda telah mendengar khabar angin, anda tahu bahawa musim sejuk ini sepatutnya sangat buruk (ya, kita lihat anda, Polar Vortex), jadi ini bermakna makanan keselesaan cuaca sejuk anda tidak akan hilang pada bila-bila masa tidak lama lagi. Makan sup yang sama pada ulangi boleh menjadi membosankan, jadi jika anda sedang mencari penangguhan dari mangkuk cheddar tomato dan brokoli, terdapat resipi sup jeruk sup yang akan menjadi virus, dan ia pasti lebih menarik daripada apa sahaja yang anda akan dapati dalam seksyen sup tin. Jika anda boleh melepasi WTF awal ?! faktor, iaitu.

Jadi apa sebenarnya adalah sup jeruk sup? Dan adakah ia rasa seperti anda minum jus dari balang acar? Pertama sekali, teksturnya tebal dan berkrim, jadi ada yang memakannya, dan ia juga mendapat sayur-sayuran lain seperti lobak merah dan kentang di sana, serta perasa Old Bay, jadi anda mempunyai sesuatu untuk mengimbanginya dan mengambil rasa lurus dari jeruk. Tetapi ia mengandungi kedua-dua acuan dicincang dan jus jeruk, jadi jika anda bukan peminat cukur (atau sedang tidak hamil), sup ini mungkin bukan untuk anda.

gambar
Dengan hormat dari Babi Mulia

Walaupun ia jelas sedikit tidak konvensional, internet adalah semua tentangnya. Video itu telah menimbulkan hampir 15 juta pandangan, dan jika komen-komen itu ada apa-apa, maka konsep gila mungkin benar-benar patut dicuba. Untuk setiap pembaca yang menyukainya, ada orang yang sungguh ragu-ragu, tetapi pengguna David A. Query menyimpulkan perasaan kami dengan cukup sempurna: “Reaksi pertama ialah WTF? NOOOO! TETAPI kemudian anda [sic] seperti … Saya tertanya-tanya? Saya sup Tuhan (serius bertanya kepada sesiapa … Sup adalah perkara saya) dan ini hanya untuk [sic] funky tidak cuba. “Anda hanya perlu membiarkan keinginan makanan aneh anda pergi ke mana mereka perlu pergi, kadang-kadang.

Untuk mendapatkan resipi, layari Babi Mulia.

Ikuti Delish di Instagram.

Loading...