Taman Olive Lancar Lori Makanan untuk Menggalakkan Sandwich Breadstick

Anda telah mendengar mengenai idea cemerlang Olive Garden untuk menghidupkan tong sampah mereka ke dalam roti untuk sandwic, yang menjadi minggu pertama bulan Jun, tetapi sekarang ada berita yang lebih baik di roti bun-front: lawatan trak makanan lintas negara.

OG yang besar melancarkan empat trak dalam usaha tujuh minggu yang digelar “Breadstick Nation” – untuk melawat 20 bandar raya di seluruh negara, menawarkan sampel percuma dua sandwic tandatangan baru. FYI, kedua-dua Sandwich Meatball Itali dan Chicken Parmigiana Sandwich datang dengan bawang putih parmesan goreng, pilihan sup atau salad, dan – tunggu untuk itu – breadsticks tanpa had. Berhenti pertama dalam lawatan termasuk New York City, Arizona, Utah, dan Florida, tetapi anda boleh mengesan lori dalam talian dengan mengikuti OG di media sosial atau dengan melawat BreadstickNation.com.

Laman BreadstickNation ini adalah ibu roti beban untuk peminat roti. Peminat boleh menyemak lebih banyak resepi roti, mengundi barangan menu Olive Garden yang berpotensi, dan, kemudian bulan ini, menyerahkan ciptaan masakan masing-masing yang menggabungkan batang bawang putih ikonik. Sekiranya kasih sayang anda tidak terkawal dan masuk adalah langkah pertama-pastikan anda tweet atau Instagram semua perasaan anda menggunakan hashtags #BreadstickNation dan #sweeps. Seorang penyihir doh bertuah yang akan memenangi makan tengahari percuma selama setahun. Holla!

Jika anda tidak boleh diganggu untuk mengetuk trak makanan Olive Garden, anda boleh memenuhi keinginan anda dengan melawat OG tempatan anda dan sebenarnya membayar untuk salah satu sandwic yang bermula pada $ 6.99.

Tetapi, maka anda kehilangan kesempatan untuk membuat “roti roti” pun kepada semua orang di sekeliling anda yang menunggu di barisan makanan trak, dan itu kelihatan seperti rasa malu.