Tarikan wang yang dibuat oleh Vegas: The Challenge Burger 8-Pound

Apabila di Vegas, berapa yang anda sanggup bertaruh? Pub di Monte Carlo berharap anda akan meletakkan $ 29 di atas meja untuk cuba menerima hidangan percuma. Tetapi makanan percuma itu tidak datang tanpa risiko. Anda perlu terlebih dahulu memakan cheeseburger 8-pound diikuti oleh segelas bir, 32 atau ool, semua dalam masa 45 minit.

8 pound burger

whats-on.com

Lebih Dari Delish: Makan dan Dash: Pertandingan untuk Makanan dan Minum-Kekasih

Sekiranya anda berfikir ini adalah pertaruhan yang pasti selepas semua tahun itu, pounder dan beberapa slider dalam satu persatu, anda mungkin ingin memahami apa yang anda ada. Mengikut Los Angeles Times, patty di Pub Challenge adalah empat pound tanah Angus beef – yang bersamaan dengan kira-kira 16 burger berukuran normal. Ia mendahului dengan satu paun keju; satu paun selada, tomato, bawang karamel, dan lada jalapeño; sos rahsia, dan ia terletak pada roti dua paun. Ia mengambil masa antara 30 dan 45 minit untuk memasak dan diameter 10 inci. Hidangan gergasi ini bukan sahaja menelan kos sebanyak 45 minit; ia akan membuatkan anda kembali 11,000 kalori.

Lebih Dari Delish: 10 Cabaran Makan Besar Restoran Besar

Cabaran Pub bukanlah perkara baru. Sudah hampir setahun. Seratus lima puluh orang telah mencuba. Tiga pemakan, jika anda boleh percaya, sebenarnya telah berjaya. Sekiranya anda tidak berjaya, harga harga dinaikkan kepada $ 49.

Adakah anda berani untuk makan burger 8 paun dalam masa kurang dari 45 minit?

Dapatkan lebih banyak kandungan makanan yang hebat pada Delish:

Cari resipi yang sempurna dari laman utama kami
Ketahui berita makanan terkini
Dapatkan buku resipi untuk menyimpan hidangan kegemaran anda
Daftar untuk surat berita percuma kami
Semak kami di Facebook, Pinterest, dan Twitter