Tempat Happy Hour Terbaik Di Setiap Negeri

koktel happy hour

Selepas seminggu yang panjang, tidak ada yang terasa lebih baik daripada bertemu rakan-rakan anda untuk bersantai di beberapa minuman – kecuali apabila anda boleh mengalahkan banyak juga. Menurut Yelp, ini adalah tempat terbaik untuk mencari koktel dan makanan ringan yang murah, dan mereka berkisar dari bar sukan ke restoran romantis yang sempurna untuk malam hari. Sekiranya anda bernasib baik, anda mungkin akan mendapat diskaun sushi dan tiram pada menu.

gambar

Yelp / Shari S.
Alabama

Cosmo’s Restaurant & Bar di Orange Beach

“Di laut restoran makanan laut, tempat ini mempunyai kek kepiting terbaik yang saya dapati setakat ini. Tawaran hebat pada jam selamat dan menu matahari terbenam mereka.“- Pengguna Yelp Hillary S.

gambar

Yelp / Simon & Seafort’s Saloon & Grill
Alaska

Simon & Seafort’s Saloon & Grill di Anchorage

“Makanan yang luar biasa, dan mereka mempunyai menu minuman berjam-jam yang besar, semuanya untuk $ 4 setiap satu. Saya pasti kagum dengan tempat ini, dan sedikit cemburu bahawa Alaska mempunyai tempat yang sangat gembira dengan pemandangan menakjubkan!“- Pengguna Yelp Erica C.

gambar

Yelp / Naz E.
Arizona

The Whining Pig di Phoenix

“$ 2 dari semua bir draf pada jam selamat! Bawa beberapa rakan dan main mengejar remeh … anda tidak akan bosan.”- pengguna Yelp Ryan M.

gambar

Yelp / Theo’s Rogers
Arkansas

Theo’s Rogers di Rogers

“Minuman hebat dan perkhidmatan hebat! Saya bersama dengan Kentucky Flu dan Moscow Mule. Kedua-duanya hebat!.”- Pengguna Yelp Josh M.

gambar

Yelp / The Morrison
California

The Morrison di Los Angeles

“Menu jam gembira mempunyai halaman minuman, flip untuk makanan gourmet Amerika … apa-apa $ 6 setiap satu. Hebat sahaja, dengan kawan, tarikh atau kumpulan. Bartender yang ramah dan kakitangan menunggu.“- Pengguna Yelp Rich G.

gambar

Yelp / Justin W.
Colorado

Angelo’s Taverna di Denver

“Tempat yang bagus untuk dihentikan untuk jam gembira, khususnya tiram. Minuman yang baik adalah hanya $ 3. Di atasnya, mereka berkhidmat rumah dibuat limoncello.“- Pengguna Yelp Annie L.

gambar

Kelab Yelp / Oyster
Connecticut

Kelab Tiram di Mystic

“$ 1 setiap tiram, dan juga menu minuman yang hebat. Sempurna untuk menangkap kawan-kawan dan menyejukkan dengan pandangan yang baik.” – Pengguna Yelp Seunghui H.

gambar

Yelp / Judson W.
Delaware

Henlopen City Oyster House di Pantai Rehoboth

“Tiram di sini adalah yang paling segar dan paling tasti yang saya ada dalam a looong masa. Hidangan buatan sendiri buatan sendiri, dan separuh harga istimewa untuk jam gembira adalah hebat.“- Pengguna Yelp April W.

gambar

Yelp / Rebecca S.
Florida

Restaurant Orsay di Jacksonville

“Ini adalah tempat yang bagus untuk digantung dengan kawan-kawan. Nikmati makan tengahari, jam gembira, atau acara khas yang mereka merancang dari semasa ke semasa.“- Pengguna Yelp Amber A.

gambar

Yelp / Christine W.
Georgia

Kimball House di Decatur

“Pergi untuk jam gembira, dapatkan minuman, aplikasi dan tiram – di sinilah mereka benar-benar bersinar.“- Pengguna Yelp Michael B.

gambar

Yelp / Leslie B.
Hawaii

Monkeypod Kitchen oleh Merriman di Kihei

“Pasti mahal tetapi mereka mempunyai jam gembira yang hebat (dua kali sehari!) Dengan minuman istimewa dan makanan. Kami benar-benar menikmati makanan pembuka selera dan pizza, dan mereka mempunyai beberapa pilihan vegetarian yang hebat … Dan mereka mai …” mereka mai-tais.“- Pengguna Yelp Vandana M.

gambar

Yelp / J S.
Idaho

Oval Office Bistro dan Martini Bar di Post Falls

“Segala-galanya lazat! Kami mengambil kesempatan daripada jam selamat malam dari 9-11 dan menikmati minuman dan pembuka selera. Makan teres luar adalah sempurna pada malam musim panas.“- Pengguna Yelp J S.

gambar

Yelp / Chelsea H.
Illinois

Lowcountry di Chicago

“Teman lelaki saya dan saya suka datang ke sini untuk jam gembira. Ini mungkin tempat kepiting kegemaran kami di bandar, dan pilihan bir dan koktel bermusim menjadikan kami kembali.“- Pengguna Yelp Gilly B.

gambar

Yelp / Tom B.
Indiana

Kona Grill di Carmel

“Anda tidak boleh mengalahkan spesial sushi semasa jam selamat, dan anda tidak akan kecewa dengan gulungan klasik atau khusus mereka.“- Pengguna Yelp Kelsey T.

gambar

Yelp / Kenny L.
Iowa

Eatery / A di Des Moines

“Tempat ini dipaparkan di pertunjukan Masakan Saluran, Makan yang murah! Saya pergi selama jam gembira dan menyukai pemilihan separuh pizza dan senarai wain. “- Pengguna Yelp Maria S.

gambar

Yelp / Utara Itali
Kansas

Utara Itali di Leawood

“Tempat yang bagus untuk melakukan jam gembira! $ 4 sangria, dan ia lazat! Jika anda melangkau segala-galanya, pastikan anda mencuba kerepek zucca, kerepek zucchini goreng,!“- Pengguna Yelp Dawn C.

gambar

Yelp / Randa E.
Kentucky

Daerah Sukan & Ketuk di Lexington

“Ini adalah tempat baru yang dekat dengan kampus yang mempunyai rasa kelas tinggi tanpa harga tiket yang tinggi. Setengah harga aplikasi, $ 2 botol, $ 3 telaga Kami mempunyai sayap, udang, bola Reuben, dan kentang goreng. , dan harga yang berpatutan. ” – Pengguna Yelp Alex B.

gambar

Yelp / Vy T.
Louisiana

Lüke di New Orleans

“Lüke mempunyai jam gembira dari pukul 3 petang hingga 6 petang setiap hari, termasuk 75 sen P & J tiram, yang merupakan New Orleans tempatan, $ 7.50 untuk setengah tiram goreng dan koktail separuh dari luar, bir dan wain.” – Pengguna Yelp Idy T.

gambar

Yelp / Lauren T.
Maine

Side Street Cafe di Bar Harbor

“Kami cukup bernasib baik untuk datang pada jam 3 petang, yang menawarkan draf $ 3, margaritas $ 3 dan menu gigitan bar diskaun. Terdapat pilihan bir dan kami boleh mendapatkan tempat duduk di luar.” – Pengguna Yelp Dave L.

gambar

Yelp / Botanero
Maryland

Botanero di Rockville

“Saya berhenti untuk jam gembira dan pembuka selera dan ditiup oleh sangria bermusim mereka. Mereka sering merasakan rasa sangria dan tidak pernah terlalu pendek!“- Pengguna Yelp Meagan P.

gambar

Yelp / Philip R.
Massachusetts

Victor di Provincetown

“Bar mentah segar yang sangat baik! Pergi antara 3-5 untuk jam gembira apabila semua udang, tiram dan kerang hanya 99 sen. Tiram segar dan udang adalah sangat besar.“- Pengguna Yelp Philip R.

gambar

Yelp / John M.
Michigan

Frita Batidos di Ann Arbor

“Frita’s adalah restoran kegemaran di antara teman-teman Ann Arbor saya, mereka berkhidmat makanan yang enak, dan juga minuman yang enak. Saya telah mencuba beberapa batidos (smoothie) dan mereka semua hebat – anda boleh membuat mereka lebih seronok (menambah rum) Mereka mempunyai beberapa tawaran hebat semasa jam selamat.“- Pengguna Yelp Stephanie W.

gambar

Yelp / Derek M.
Minnesota

Hajime di Blaine

“Pastikan untuk memeriksa sushi dan minuman mereka pada jam 3 pagi, dan dari pukul 9 pagi untuk ditutup. Ini adalah lebih baik daripada tempat sushi Amerika yang rata-rata..“- Pengguna Yelp Mika B.

gambar

Yelp / Beth G.
Mississippi

Charred-A Steak & Oyster Bar di Ocean Springs

“Mencari makan tengah hari dan menemui tempat yang hebat di sini. Jam gembira membolehkan kami untuk minum dan tiram separuh harga! Kami mempunyai kombo dan tomato goreng hijau, yang dibuat untuk pengalaman makan yang hebat.“- Pengguna Yelp Cyndi V.

gambar

Yelp / Phil H.
Missouri

Le Fou Frog di Kansas City

“Tempat yang menakjubkan untuk jam gembira kasual atau perayaan di ruang makan mereka yang comel. Escargot, tiram, kerang, kaviar … Perlu saya katakan lebih banyak? Malah lebih baik adalah spesial yang sentiasa berubah pada senarai jam selamat mereka.“- Pengguna Yelp Acprose A.

gambar

Yelp / Top Hat
Montana

Top Hat di Missoula

“Satu menu baru bermakna anda sudah pasti untuk memeriksa tempat ini! Saya kagum dengan kesegaran bahan-bahan dan harga. Kami dapat mengambil kesempatan daripada tawaran jam gembira, dan saya mendapat chimichurri besar sandwich ayam goreng dengan duit sebanyak sepuluh dolar!“- Pengguna Yelp Joey S.

gambar

Yelp / Lisa R.
Nebraska

Peruntukan Makanan Laut di Omaha

“Restoran makanan laut terkemuka yang mempunyai penawaran yang luas untuk memuaskan hati sesiapa sahaja. Mereka juga mempunyai masa gembira dengan tiram mentah yang sangat murah dan koktel.“- Pengguna Yelp Bobby A.

gambar

Yelp / Rebecca W.
Nevada

Restoran Jepun Soho di Las Vegas

“Ini mungkin tempat terbaik jam gembira yang saya makan! Makanannya benar-benar lazat dan semua ikan segar segar dan sempurna. Terdapat banyak pilihan makanan semasa jam selamat, serta pilihan minuman.“- pengguna Yelp Maria M.

gambar

Yelp / The Franklin Oyster House
New Hampshire

The Franklin Oyster House di Portsmouth

“Salah satu tempat kegemaran saya di Portsmouth … Happy Hour termasuk harga istimewa pada koktel dan tiram yang didiskaunkan.“- pengguna Yelp Carmela C.

gambar

Yelp / Maria V.
Jersi baru

Clydz di New Brunswick

“Alasan jam selamat ini sangat hebat adalah kerana semua martinis adalah setengah harga, dan anda mendapat shaker dengan minuman itu, jadi anda pada dasarnya mendapat dua minuman untuk setengah harga satu.“- Pengguna Yelp Jeff D.

Loading...