Tepung Cauliflower Sekarang Ada, Dan Anda Boleh Membakar Secara harfiah Apa-apa Dengannya

Sebaik sahaja Caulipower menjejalkan pasaran pada keropos kol kembang api dan berasaskan veggie, pizza yang siap pakai, eksekutif jenama menghadapi satu soalan:Apa yang akan datang? Tetapi bukannya memilih satu makanan baru untuk kembang kol, mereka meninggalkan keputusan sehingga peminat mereka. Hari ini, jenama itu melancarkan tepung berasaskan sayuran yang pertama, yang boleh dibeli di Amazon.

BUY NOW: Caulipower Cauli-Flour Original Mix, $ 7.99; amazon.com

gambar
Amazon

Barang-barang ini tidak sama dengan nasi kembang kuntul yang halus yang sesetengah orang menambah barang bakar. Ia adalah konsistensi tepung kering sebenar – maka nama produk, Cauli-Flour oleh Caulipower – dan anda boleh menukar cangkir untuk cawan dengan mana-mana tepung lain dalam resipi. Ini bermakna pancake dan wafel berasaskan cauli, brownies, biskut, mufin, kue, bagel, dan keropok pai kini menjadi satu perkara. Mereka semua disenaraikan di hadapan pakej, bersama dengan beberapa jaminan untuk ragu-ragu: “Ya, kami serius.”

gambar

Caulipower

Terdapat dua variasi, satu asal dan satu Paleo (yang melancarkan sedikit kemudian, pada bulan April), dan keduanya bebas gluten. Kedua-duanya juga menyenaraikan kembang kol kering sebagai ramuan pertama, tetapi campuran asal termasuk tepung beras dan quinoa dan gula tebu, sementara Paleo mempunyai badam, ubi kayu, dan tepung arrowroot. Fakta pemakanan adalah apa yang akan menarik perhatian anda, walaupun: Campuran asal mempunyai 320 kalori, 8 gram serat, dan 60 gram karbohidrat per cangkir. Satu cawan biasa tepung serba guna mempunyai 455 kalori, 3 gram serat, dan 95 gram karbohidrat.

gambar

Caulipower

Caulipower mempunyai beberapa resipi Cauli-tepung di laman web mereka untuk mencetuskan kebakaran imaginasi anda, seperti brownies Paleo, “breaded” ayam, dan keropok kol kembang api yang tidak akan hancur apabila anda mengambilnya. Tetapi, sesungguhnya, kemungkinan tidak berkesudahan: Di mana terdapat tepung, ada cara.

Ikut Delish pada Instagram.

Muat turun Delish aplikasi.

Loading...