[UPDATE] Anda Mempunyai Lebih Masa Untuk Mencuba Taco Bell Midnight Melt Taco

UPDATE: 29 Ogos 2018 jam 7:14 pagi.

Berita baik, wanita dan lelaki! Kami mendengar kembali dari wakil di Taco Bell, yang mengesahkan bahawa Midnight Melt Taco sedang diuji di 12 lokasi Orange County … dan akan berada di menu sepanjang akhir minggu! Itu memberi anda sedikit lebih lama untuk mencuba taco biru-shell (atau kembali lagi untuk lebih banyak lagi).

POST ORIGINAL: 29 Ogos, 2018 pada 5:25 p.m.

Ia sentiasa menarik apabila Taco Bell bereksperimen dengan sesuatu yang baru – mengambil Midnight Melt Taco, sebagai contoh … ia mempunyai shell BLUE! Tetapi jika anda ingin mencuba taco cheesy baru dalam shell biru jagung, sebaiknya anda berada di California. Dua belas lokasi Taco Bell di kawasan Orange County sedang menguji item menu berwarna-warni, per The Daily Food, dan hanya melalui esok, 30 Ogos, laporan tapak.

The Midnight Coke Taco terdiri daripada penampilan T-Bell biasa anda: daging lembu, tomato, salad, keju cincang, dan krim masam, tetapi dengan penambahan yang menarik. Seorang wakil Taco Bell memberitahu The Daily Food bahawa taco mempunyai “lapisan cheddar cair dan keju Jack Monterey” dalam “taco shell yang baru digoreng dibuat 100 peratus dari jagung biru.”

Tacos boleh didapati hanya dengan satu dolar, jadi jika anda berada di California, berhampiran salah satu daripada dua belas lokasi yang menguji item baru, anda sepatutnya mendapat 10 atau lebih. Mereka hanya boleh didapati melalui esok, ingat??

Pengguna Instagram @bookofelie menyiarkan beberapa gambar taco, menyebutnya “taco yang paling nyata dan lazat yang mereka ada dalam portfolio.”

Lihat siaran ini di Instagram

MIDNIGHT MELT TACOS dari #TacoBell. Masa yang terhad dan hanya boleh didapati di sekitar 13 lokasi di #OrangeCounty, tetapi saya berharap ini pergi ke negara. Ini adalah taco yang paling nyata dan lazat yang mereka ada dalam portfolio. 100 peratus tortilla jagung biru, setiap taco shell kelihatan berbeza, mereka mendapat lapisan bawah yang baik Monterey Jack dan Cheddar cair di dasar setiap taco. Tidak rasa apa-apa lagi yang boleh anda dapat di Taco Bell #foodbeast

Satu jawatan yang dikongsi oleh Elie (@bookofelie) pada

Rupa-rupanya setiap cengkerang biru “nampaknya sangat berbeza” dan mempunyai “lapisan bawah bagus” keju yang cair di dasar. Elie mengatakan Midnight Melt Taco “tidak merasakan apa-apa lagi yang anda boleh dapatkan di Taco Bell.”

Pengguna Instagram lain, @fastfoodmaven, merasakan bahawa “ia agak terlalu lembut di bahagian bawah lipatan, sementara renyah di sisi,” dan berharap bahawa Taco Bell menangani isu ini jika mereka memutuskan untuk menambah taco ke menu tetap.

The Daily Food melaporkan bahawa ia “terlalu awal” untuk mengetahui sama ada taco akan dijual di lokasi tambahan. Taco Bell memberitahu mereka bahawa “walaupun produk yang bergerak melampaui ujian mungkin mengambil masa beberapa tahun untuk dilancarkan di seluruh negara.”

Oleh itu, fanatik T-Bell rakan-rakan saya, jangan tahan untuk bernafas untuk Midnight Melt untuk memukul menu di semua lokasi, tetapi dalam masa yang sama anda boleh mengundurkan perintah Nacho Fries Supreme.

gambar
Con Poulos

PRE-ORDER NOW Delish Cookbook, booksamillion.com

Loading...