Yogurt Yunani Pergi Coklat

Memandangkan pelbagai jenis kacukan yogurt / pencuci mulut dan kekejian di luar sana, coklat yogurt nampaknya hampir merendahkan berbanding. Terdapat begitu banyak pencuci mulut yang tidak disengajakan, di mana semuanya menjadi satu laktosa, berwarna gula-gula, kabur ketika saya cuba memikirkannya (Trix Yogurt menonjol sebagai pelaku yang ketara). Jadi tidak, yoghurt coklat nampaknya sebagai alternatif yang sangat bijak untuk granola yang dikelilingi gula-gula yang melayang di atas cawan hijau limau lacto-enludge.

gambar

Masukkan Oikos Chocolate Yogurt, sebahagian daripada “Keseronokan Tulen” Stonyfield Organic. Seperti yang dikatakan oleh kontena, ia adalah “tidak ada rasa bersalah coklat yang bersalah” yang meletakkan penekanan pada protein berbanding apa-apa dan segala-galanya. Memandangkan ia mengandungi 10 gram protein setiap hidangan 4-auns kurang, ia boleh mendapat perbezaan sebagai pencuci mulut yang sihat. Walau bagaimanapun, anda perlu melepasi 16 gram gula sebelum anda mula berasa sombong mengenai semua protein itu.

Dirasai selepas yoghurt Yunani, yoghurt coklat yang tebal ini mengikat garis antara yogurt dan puding. Dengan coklat yang kebanyakannya berada di bahagian bawah (dalam hampir bentuk sirap seperti), anda perlu campuran ringan untuk mendapatkan keseimbangan coklat / yogurt. Perasa itu, walaupun tidak terlalu chocolaty, cukup memuaskan dan lebih mirip dengan rasa coklat gelap daripada coklat susu yang subur. Ia mempunyai kualiti coklat tart, dengan jumlah yang munasabah dan krim manis dan manis. Memandangkan label dan pemasaran ini sebagai Yogurt Yunani, ia boleh menjadi lebih tebal dan kelihatan lebih konsisten yogurt biasa.

Titik jualan sebenar yogurt ini (selain fakta bahawa ia disahkan organik) adalah bahawa ia adalah lemak yang bebas dan memegang hanya 110 kalori setiap hidangan. Ini pasti untuk mengaitkan pengguna kalori yang sedar yang ingin berpaling dari ais krim dan meninggalkan kebiasaan cawan puding jahat pada masa lalu.

Yogurt Keseronokan Chocolate Oikos dijual dalam kontena 4 ounce ($ 3.99 setiap 4 pek) dan boleh didapati di pasar raya utama di seluruh negara.